BELINDA DRAGOTI

Belinda Dragoti, lindur në vitin 2001, cilësohet si një nga vajzat më të bukura shqiptare.

Ajo ka spikatur më parë në karrierën e saj si velinë, ndërsa tani është një influencer në Instagram. Belinda është e njohur si modele që prej pjesëmarrjes së saj në “Miss Universe”.

 

Në rolin e saj në “2 gisht mjaltë 2”, Belinda paraqitet si një vajzë e bukur, e cila e di çfarë do dhe si ta marrë. Pëgjatë rrjedhës së filmit, ajo krijon situata dhe  momente kyçe, të cilat kanë potencialin të ndryshojnë ecurinë e ngjarjeve.

Motoja e Emës është:

"Nëse Nuk Po Përmirësohesh, Po Përkeqësohesh"

Afro Ziglar

COACH & MENTORSHIP