BUJAR ASQERIU

Bujar Asqeriu lindi më 13 gusht 1956 në Vlorë, Shqipëri. Është një aktor i mirënjohur i skenës dhe ekranit shqiptar.

Bujari u diplomua si aktor nga Akademia e Arteve në Tiranë dhe u rikthye në qytetin e lindjes, më 1979.

 

Për 15 vjet ishte aktor i Teatrit “Petro Marko” të Vlorës. Gjatë kësaj periudhe pati një karrierë intensive në film, duke arritur suksesin më të madh të tij me rolet e Telos në filmin “Njeriu i mire” 1982 dhe Avni Rustemit në filmin “Një emër midis njerëzve” 1983, për të cilët ka fituar Medalionin e Festivaleve të Filmit të viteve 1983 e 1985.

Motoja e Ervinit është:

"Nëse Nuk Po Përmirësohesh, Po Përkeqësohesh"

Afro Ziglar

COACH & MENTORSHIP