ELSON BAJRAKURTAJ

Në filmin “2 gisht mjaltë”, Elsoni ka bëre debutimin e parë të tij si aktor në një film.

Me buzëqeshjen dhe karizmën që karakterizon rolin e tij, ai ka aftësinë e natyrshme për të kapur vëmendjen e shikuesve.

Me debutimin e tij në film, Elson tregon një talent autentik për interpretim.

Ai ka një prirje të veçantë për të shprehur emocionet në mënyrë të qartë dhe të thellë. Elsoni shfaq një shpirt bashkëpunues dhe një dëshirë të jashtëzakonshme për të mësuar dhe zhvilluar aftësitë e tij aktoriale.

Në filmin “2 gisht mjaltë 2”, Elsoni vjen në rolin e një djali të pasur & tërhqeës, i cili tërheq vëmendjen e personazheve dhe krijon polemika që në momentin e parë të prezantimit të tij.

Motoja e Ervinit është:

"Nëse Nuk Po Përmirësohesh, Po Përkeqësohesh"

Afro Ziglar

COACH & MENTORSHIP