ERMAL MAMAQI

Lindur më 21 mars 1982 në Tiranë, Ermal Mamaqi është një nga personazhet që na ka provuar se njeriu ka më tepër potencial nga sa mendon, dhe nëse punon fort, mund të shkëlqesh në shumë fusha të jetës.

Ai është producent, aktor, regjisor, bussinesman, showman, këngëtar, komedian dhe spiker motivues shumë i suksesshem.

Ermali është një nga shqiptarët më të ndjekur në social media në botë, duke thyer rekorde audiencash në të gjithë projektet e tij.

Filmat e tij “2 gisht mjaltë 1” dhe “I live Tropoja” kanë vendosur një standart në kinematografinë shqiptare, duke thyer rekorde shikueshmërie dhe duke konkuruar me prodhimet më të mira ndërkombëtare.

Me një karrierë të pasur dhe të suksesshme në disa fusha artistike, Ermal Mamaqi vazhdon të jetë një figurë kryesore dhe e respektuar në skenën kulturore shqiptare.

 

Në “2 gisht mjaltë 2”, Ermali vjen përsëri në rolin e Ervinit, një djalë i këndshëm dhe gazmor, i cili për çudinë e tij, e gjen veten gjithmonë në mes të ngatërresave, keqkuptimeve dhe situatave të sikletshme, të cilat shpesh, i shkakton vetë ai…

Motoja e Ervinit është:

"Nëse Nuk Po Përmirësohesh, Po Përkeqësohesh"

Afro Ziglar

COACH & MENTORSHIP