Bli Bileta

Cinemaxx HH-Harburg

Kujdes! Zgjidh DHE Verifiko KinemanË, Orarin Dhe qytetin Perpara se tË blini BiletËn.

Cinemaxx HH-Harburg

Kujdes! Zgjidh DHE Verifiko KinemanË, Orarin Dhe qytetin Perpara se tË blini BiletËn.

RRETH FILMIT

Bëhuni gati për të qeshura pafund me “2 GISHT MJALTË 2”!

Edhe këtë radhë, historitë komike të çiftit tonë të preferuar nuk kanë të sosur!

Tashmë të sapomartuar, Ervini dhe Ema, bashkë me bebushen e tyre, nisen për pushime familjare në Turqi. Por një ngatërresë aeroporti dhe dhe një takim i papritur, bën që të gjithë personazhet të përfundojnë në një resort luksoz në Zvicër.

Personalitetet e tyre të çuditshme, bëjnë që keqkuptimet dhe mrekullitë në këtë aventurë të ndodhin njëra pas tjetrës.

Notat komike dhe mesazhet që secili personazh përcjell, do të shoqërojnë gjithë filmin dhe do mbajnë çdo shikues të gozhduar pas ekranit.

“2 GISHT MJALTË 2” është një komedi që provon se ndonjëherë, momentet më të bukura në jetë janë ato që vijnë papritur dhe që na bëjnë të kuptojmë çfarë vërtet ka rëndësi.

2 Fingers Honey 2undefined on IMDb
2 Fingers Honey 2undefined on IMDb

RRETH FILMIT

Bëhuni gati për të qeshura pafund me “2 GISHT MJALTË 2”!

Edhe këtë radhë, historitë komike të çiftit tonë të preferuar nuk kanë të sosur!
Tashmë të sapomartuar, Ervini dhe Ema, bashkë me bebushen e tyre, nisen për pushime familjare në Karaibe. Por një ngatërresë aeroporti dhe dhe një takim i papritur, bën që të gjithë personazhet të përfundojnë në një resort luksoz në Zvicër.
Personalitetet e tyre të çuditshme, bëjnë që keqkuptimet dhe mrekullitë në këtë aventurë të ndodhin njëra pas tjetrës.

“2 GISHT MJALTË 2” është një komedi që provon se ndonjëherë, momentet më të bukura në jetë janë ato që vijnë papritur dhe që na bëjnë të kuptojmë çfarë vërtet ka rëndësi.