MARJANA KONDI

Marjana Kondi u lind në Tiranë më 21 shkurt 1961.

Ajo është një aktore dhe personalitet i njohur në skenën artistike shqiptare.

Marjana është e njohur për aktrimin e saj në filmat “Zambakët e Bardhë” (1983), “Pit Stop Mafia” (2016) si dhe disa role në telefilmat e TVSH.

Ndër vite aktorja ka luajtur një sërë rolesh dhe ka zënë një vend të rëndësishëm në kinemtografinë shqiptarë.

Motoja e Emës është:

"Nëse Nuk Po Përmirësohesh, Po Përkeqësohesh"

Afro Ziglar

COACH & MENTORSHIP